Pravni pouk

Vsi prispevki, grafična oblika ter programska koda spletnega medija Vojak.si so avtorsko delo in intelektualna lastnina avtorjev tega medija. Reproduciranje, javno objavljanje, prodajanje, spreminjanje ali preoblikovanje teh vsebin in kateregakoli dela spletnih strani je brez pisnega dovoljenja lastnika strani prepovedano in bo sodno preganjano.

Pisci vsebin so različni člani in anonimni obiskovalci te spletne strani. Lastnik ne odgovarja za besedila, pisanje različnih piscev, kajti pravico do pisanja vsebine ima lahko vsak obiskovalec (registriran uporabnik), ki si to želi. Vsi uporabniki spletnih strani Vojak.si uporabljajo objavljeno vsebino na lastno odgovornost. Nismo odgovorni za dejanja in odzive posameznikov (članov/obiskovalcev). Prav tako ne obstaja nikakršna povezava s pravo, profesionalno, Slovensko Vojsko, in naši spletnimi stranmi. Domena in skupnost je bila ustvarjena in se ustvarja le z namenom igranja spletnih iger in sproščenega druženja isto mislečih.

Avtorji se trudijo, da so objavljene informacije točne, kakovostne in s skladu z etično-moralnimi normami. Lastnik spletnih strani in sami pisci ne odgovarjajo za zanesljivost objavljenih informacij.

Lastnik in pisci Vojak.si ne odgovarjajo za obliko in vsebino podatkov, pridobljenih prek hipertekstnih povezav, ki niso naša last.

Če želite uporabljati vsebine ali druge podatke z našega portala, pošljite prošnjo z obrazložitvijo namena uporabe podatkov preko kontaktnega obrazca. Pridržujemo si pravico do zavrnitve prošnj brez obrazložitve in s tem prepoved vaše objave vsakakršnih vsebin.

V primeru, da se ne strinjate z delom ali celoto zgoraj napisanega besedila, prosimo da nemudoma prenehate z branjem in zapustite spletno stran. Hvala za razumevanje.

 

Facebook skupina Vojak.si (SBP Team)


Koledar dogodkov Arhiv preteklih dogodkov Dodaj nov dogodek Moje sporočilo: 

 »Varnostno vprašanje«
 Dopolni ime orožja: ročna ..... ?
(vsebuje 5 črk) 
Tvoj IP: 18.212.222.217

Strežnik: ts.vojak.si: Število trenutno prisotnih

Teamspeak Priključi se na teamspeak