Naslovnica  |  Novice  |  Igraj z nami  |  Iskalnik  |  Pišite nam


Prenova strani, ekipa aktivna!
Objavljeno: 13.10.2016Pozdravljene obiskovalke in obiskovalci! Stran smo zadnje čase malenkostno zapostavljali, kajti kot ekipa smo bolj aktivni na skype, discord (banner zgoraj) in naši Facebook strani.

Ker si želimo novih igralcev (in ne dvomimo, da jih v Sloveniji je kar lepo število talentiranih) bomo stran v kratkem prenovili in v osprednje postavili naše tedenske evente in bolj približali obiskovalcem kaj počnemo, zato sledijo tudi bolj podrobne analize eventov, AAR (after action reporti), screenshoti, itd. Igramo ponavadi v četrtkih ali petkih zvečer ob 21. uri. Za nasvete ob prenovi nam lahko podate tudi kako dobro idejo kar pod komentar te novice.

Naša ekipa je aktivna vse od leta 2001 in trenutno poteka že 15 leto skupnega druženja / delovanja. Sestavlja nas zelo različna druščina, dobivamo pa se tudi v živo.

Če vas zanimajo vojaške simulacije, strelno orožje in taktika, pridružite se nam. Kot simulacijo uporabljamo igro Arma 3 z dodatkom Apex, sami igri pa imamo dodan zajeten kos gigabajtov dodatkov (modov, addonov) katere namestite s postopkom, ki je spisan na strani: www.vojak.si/rabim/.

 
Komentiraj novico
Komentirajo lahko le registrirani in prijavljeni člani oz. člani, ki so trenutno prijavljeni v Facebook.

Komentarji na novico: FB

Komentarjev:

Komentarji na novico: V.si

Na to novico še ni komentarjev v bazi Vojak.si.
 

Facebook skupina Vojak.si (SBP Team)


Koledar dogodkov Arhiv preteklih dogodkov Dodaj nov dogodek Moje sporočilo: 

 »Varnostno vprašanje«
 Dopolni ime orožja: ročna ..... ?
(vsebuje 5 črk) 
Tvoj IP: 54.226.175.101

Strežnik: ts.vojak.si: Število trenutno prisotnih

Teamspeak Priključi se na teamspeak