Kot ste verjetno opazili na našo stran v preteklih mesecih nismo dajali nekih podrobnosti o naših eventih, kajti večino novic objavljamo kar v naši FB skupini. Vseeno lahko malce na hitro poročamo o tem kaj se je dogajalo v zadnjih mesecih. Poleti smo zaradi dopustov in obveznosti si tokrat vzeti po dolgih letih malce več premora za naše družine in nabiranje energije. Zato smo v jesenskih mesecih odigrali številne evente v stari dobri klasični Arma 3 in tudi nekaj drugih igrah (Green Hell, Zero Hour "swat" klon, itd.). Prav tako smo se dobili v živo s številnimi člani kot se to spodobi za našo 20-letnico delovanja. Ja, prav ste prebrali. Kar 20 let smo že aktivni v vojaških simulacijah, taktiki/strategiji, streljanjih doma in v tujini ter vseh ostalih stvareh, ki nas povezujejo.

 

September
5., 8. in 16.9. smo odigrali več eventov v Early Release swat-klon streljačini Zero Hour. 19.9. pa je v A3 potekala Operacija Restart.

 

Oktober
1.10. smo odigrali Navy Seals Night v dodatku SOG Prairie Fire, IceBreakrjevo misijo NSN Fishmarket.
V tem mesecu so nato sledili dogodki na našem "fantasy" strežniku, kjer so bili nasprotniki vse prej kot navadni ljudje oboroženi s kalaši :) 
10. in 14. oktobra smo odigrali na odlični škotski karti "Scottish Highlands" operaciji Bevatto I in Bevatto II, kjer smo se morali spoprijeti z izbruhom in zajezitvi le tega.
22.10. je bila na sporedu operacija Howler na IceBreakrjevi karti Kingdom of Regero. V zdravniški center smo morali prepeljati pomemben tovor naložen na tovornjak in konvoj se je kar nekajkrat moral spopasti z uporniki ter kasneje tudi rešiti posebni paket, ki ga je na terenu zgubila ekipa znanstvenikov.

 

November
1.11.2021 smo odigrali UselessFodderjevo misijo Malden Overrun, ki jo je izpopolnjeval kar 13 mesecev. Na žalost smo našli kar precej hroščev, ki so malce pokvarili igralsko izkušnjo. Te smo tudi sporočili avtorju in obljubil je popravke. Vseeno smo se zabavali ob eradikaciji zombijev kot se to spodobi za noč čarovnic ;)
Jutri (5.11.2021) se bomo v Arma 3 podali nazaj na otočje Tanoa, kjer je Sahbazz pripravil novo različico njegove operacije Icarus. Šlo je za eno bolj zahtevnih taktičnih preizkušenj proti precej močnejšemu nasprotniku, tako da bo zanimivo videti, če nam bo tokrat uspelo premagati lokalne uporniške enote.
V tem mesecu nas čaka tudi misija na novem IceBreakrjevem otoku Monte Risco, ki jo bo naša ekipa SBP testirala kot prva na svetu. Sledi še nekaj zanimivih operacij o katerih pa je še prezgodaj govoriti. Vsekakor te vabimo, da se nam pridružiš na eventih, navodila najdeš tu, seveda pa nas pobaraj tudi na našem Discordu ali v FB skupini (linka spodaj na strani).

Published 4 November 2021