Naslovnica  |  Novice  |  Igraj z nami  |  Iskalnik  |  Pišite nam


Navodila za igranje z nami

Za igranje v naši skupnosti potrebujete naslednje:

Igra

Igramo ArmA 3, dobiš jo na Steamu, obvezno potrebuješ originalno različico(!).
Predlagamo nakup Apex različice, vendar pa zadostuje tudi osnovna igra Arma 3. Igre te serije ponavadi igramo še vrsto let po izidu, kajti avtorji jo nenehno nadgrajujejo in izdajajo popravke in dodatke.

Stalen dan in ura igranja?

Igramo vsaj enkrat tedensko, ponavadi je to ČETRTEK ob 21:00 uri. Vsak event objavimo v desnem zgornjem kotu na strani kak dan pred začetkom. Našo stran lahko poiščeš tudi na Facebooku, da ne pozabiš na dogodek - tam objavljamo tudi številne bolj ažurne novice z vojaško tematiko.

Kako je z novinci?

Naj te ne bo strah ;) našo ekipo sestavljajo redni člani, ki se poznamo tudi v RL. Veliko je tudi občasnih igralcev, ki se poznamo le preko zaslona. Pač igraš kolikor te veseli in ti dopušča life. Brez obveznosti. Pričakujemo le resen pristop in smisel za humor ;) rade volje tudi pomagamo z nasveti in navodili v sami igri. Samo naj te ne bo strah prositi za pomoč :)

Ok super! Kaj rabim???

1. Dodatki (Mods)
Največja zadeva, ki jo potrebuješ za igranje z nami predstavljajo dodatki (addoni), ki zahtevajo snemanje zajetnih 30 GB podatkov, vendar je postopek avtomatiziran. Te dodatke + navodila najdeš s klikom na to sliko spodaj:


2. Glasovna komunikacija (slušake z mikrofonom + brezplačen program)
Potrebuješ kvalitetne slušalke s pritrjenim mikrofonom in program Teamspeak3 Client (uradna download stran), dodatna navodila za namestitev programa TeamSpeak3 lahko najdeš tu.

3. Končno, prijava na event
Dogodki so vedno objavljeni tu na strani desno in tudi kot facebook event na naši FB strani. Pridruži se nam. Seveda lahko dodaš/objaviš dogodek tudi sam, če si pripravil zgodbo in misije.

Ob dogovorjeni uri se prijavi na naš teamspeak (strežnik ts.vojak.si - geslo Pilatus). Tam nato počakaš na prihod ostalih igralcev in prejmeš dostop do igralnega dedicated strežnika (ime: SBP Telesat Slovenia). Se slišimo!
p.s. ob zagonu igre je potrebno ob prikazu logotipa stisniti tipko ESC, da se igra naloži naprej.

Če imaš dodatna vprašanja kar pogumno povprašaj na forumu pod Online druženje in ostala srečanja. Pod dogodki pa prosim tudi sam dodaj kakšen real-life dogodek povezan z vojaško tehniko ali strelskim športom. Primer: odpri dnevi vojašnic, letalski mitingi, proslave, razstave, ipd.

P.s. btw, igrate še kaj drugega?

O: Izven uradnega eventa (četrtek) vsak večer igramo tudi kakšne druge igre, testiramo mode ipd. Pridruži se naši ekipi tako da prideš na nekaj zaporednih eventov in prejel boš vse potrebne informacije.

Zgodovina

Ekipa SBP je do sedaj preizkusila skoraj vse strelske igre, katere je vsaj malce oplazil metek, ki je letel po točno določenih fizikalno pravilnih zakonih. Najbolj so se obdržale igre: Operation Flashpoint, Joint Ops z dodatkom Escalation*, SWAT 4*, Arma: Armed Assault** in Arma 2.

* igrano z dodatkom WulfMod avtorja PetraGroznega (LWulfa). Za njegovo delo se mu ekipa neizmerno zahvaljuje.
** za dodatke s slovenskimi vojaki in exYU orožjem pa se zahvaljujemo Smukcu, Maju Z., Sahbazzu in IceBreakrju.
 

Facebook skupina Vojak.si (SBP Team)


Koledar dogodkov Arhiv preteklih dogodkov Dodaj nov dogodek Moje sporočilo: 

 »Varnostno vprašanje«
 Dopolni ime orožja: ročna ..... ?
(vsebuje 5 črk) 
Tvoj IP: 18.212.222.217

Strežnik: ts.vojak.si: Število trenutno prisotnih

Teamspeak Priključi se na teamspeak