O nas  |  Seznam  |  Pravilnik  |  Pridružitev  |  Teamspeak


Pozdravljeni na portalu Vojak.si, v spletnem domu ljubiteljev vojaških simulacij in ekipe SBP (Slovenian Black Panthers).

Kratka zgodovina

črni panter - grb SBPZ vami smo že od leta 2001, ko smo začeli kot prva stran namenjena vojaški simulaciji Operation Flashpoint (ex-domena NatoSoldier.com, ki je bila aktualna v tujini in doma pred vstopom Slovenije v zvezo NATO in EU). Skozi leta smo se prebili skozi nešteto sprememb in izzivov in tokrat se predstavljamo že v peti različici. V istem letu (2001) smo formirali igralsko skupnost ([SV] Slovenski Vojaki). Vojaške simulacije skrbijo za redno in največjo možno dobavo adrenalina pri sedenju za tipkovnico. Veliko naših obiskovalcev (članov) trenira taktiko v airsoftu in paintballu, nekaj pa jih tudi služi kruh v slovenski vojski in policiji.

Kaj predstavljamo?

Najbolje nas opišejo naslednje besede: fairplay, čast, kameradstvo in taktika. Člani ekipe SBP so posebna vrsta, kajti pred igralsko znanje (se ga da pridobiti) postavljamo vedenje posameznika. Smo več kot ekipa ali t.i. klan, smo družina igralcev.

Ekipa SBP v svetu predstavlja Slovenijo kot deželo, kjer so prisotni najboljši igralci vojaških simulacij. Združujemo igralce z vseh koncev Slovenije in jim poskušamo približati igranje vojaških simulacij na PCju kot edinstven užitek, izobražujemo in se obenem tudi učimo od ostalih. V preteklosti smo doživeli že veliko lepih uspehov v svetovnem merilu in verjamemo, da jih bo še veliko. Boste tudi vi z nami, ko se naslednjič srečamo z ameriškimi marinci za računalniki in jim pokažemo, da podalpski fantje bolje opravimo posel?

Sodelujte!

Tudi če niste entuziasti nad vojaškimi simulacijami ali strelskimi športi, ste vabljeni da se razpišete na našem forumu o naši domovini, dogajanju v tujini, orožjih, zgodovinskih spopadih, itd.

Naš glavni namen je, da se vsaj tedensko srečujemo in zabavamo v vojaških simulacijah in s skupnimi močmi prevladujemo ostale ekipe/klane v različnih bojih spletnih vojaških simulacij. Srečujemo se nekajkrat letno v živo, kjer se ob kakšnem pivu pomerimo v LAN omrežju in se bolje spoznamo. Katere so trenutno aktualne vojaške simulacije, si lahko preberete pod področjem Igranje.

Ko simulacija na zaslonu PC-ja ne more nadomestiti "akcije v živo", se udeležimo srečanj airsoft / paintball srečanj. Obenem ohranjamo dobro kondicijo in psihofizično počutje z raznoraznimi borilnimi veščinami in športi. Nekateri naši člani pa so že tako ali tako v službi domovine (policija/vojska).

Pridruži se nam!

"Želim sodelovati kot občasni igralec in pisec na forumu"
"Želim postati kandidat/rekrut za ekipo [SBP]"

Na vrh strani
 

Facebook skupina Vojak.si (SBP Team)


Koledar dogodkov Arhiv preteklih dogodkov Dodaj nov dogodek Moje sporočilo: 

 »Varnostno vprašanje«
 Dopolni ime orožja: ročna ..... ?
(vsebuje 5 črk) 
Tvoj IP: 18.212.222.217

Strežnik: ts.vojak.si: Število trenutno prisotnih

Teamspeak Priključi se na teamspeak