Izšel je dodatek za Arma 3, ki pričara vietnamsko vojno - S.O.G: Prairie Fire. Pri izdelavi so sodelovali tudi nekateri naši člani in zelo talentirana ekipa zbrana s skupnosti igralcev.  Za avtentičnost so poskrbeli kar pravi člani MACV SOG, ameriški veterani, ki so sodelovali pri izdelavi misij, poskrbeli za avtentičnost opreme, izbire orožij itd.

S.O.G. Prairie Fire - dodatek, ki bo dodobra preveril vašo usposobljenost


Tudi na vietnamski strani so imeli avtorji pomoč, zato gre za zelo kakovosten izdelek, ki ga nekateri postavljajo v bok stari legendi igri Vietcong. Tudi youtube igralci in znani streamerji so podprli dodatek in ga redno preigravajo z ostalimi igralci. Posebnost dodatka je tudi ta, da so sodelovali z vsemi izdelovalci znanih misij pred izidom, zato so vse te misije bile na voljo takoj ob izidu ali kak dan za njim. Tako so na voljo že Antistasi, Liberation, KOTH (King of the Hill), Alive, ipd. Prav poseben način igranja predstavlja misija Mikeforce, ki jo trenutno igra zelo velik odsotek igralcev. Gre za osvajanje sektorjev celotne karte in igralci morajo s štirih ekip (letalstvo, pehota, oklepniki, recon) sodelovati pri osvajanju sektorjev.

 

Dodatek je na voljo s 15% popustom vse do 13. maja (srede), nato bo cela se vrtela okoli 20€. Za igranje seveda potrebujete originalno igro Arma 3, ki je prav tako znižana za kar 75%. Arma 3 je na sceni že 8 let in avtorji igro pridno nadgrajujejo. Zanimivost: Arma 3 je dosegla največjo igralnost ponovno v zadnjih 3 letih po izidu dodatka SOG Prairie Fire!

 

Uradna stran:
http://www.sogpf.com

 

Steam stran / trgovina: 
https://store.steampowered.com/app/1227700/Arma_3_Creator_DLC_SOG_Prairie_Fire/

 

Published 12 May 2021